Professionel opsætning af gipsloft I Søborg og omegn

Hos 5 Stjernet Tømrermester ApS udfører vi alle typer af tømrer– og snedkerarbejde. Vi hjælper vores kunder med alt fra tagrenovering til bygning af træterrasse eller opsætning af gipsloft.
Skal du i gang med boligrenovering eller nybyg? Så tag fat i os, hvis du har brug for professionel hjælp til opsætning af gipsvægge eller gipslofter nær Gladsaxe, Søborg eller
Lyngby. Vi dækker hele Storkøbenhavn og finder også nemt vej hjem til dig.

Hvad er et gipsloft?

Et gipsloft består af en række gipsplader. Pladerne er beklædt med papir på begge sider, og bliver pladerne monteret korrekt, kan du få en flot, jævn overflade. Langt de fleste huse, der bliver bygget i dag, bliver udstyret med gipslofter. Det er ikke bare en pæn, men også en
praktisk og omkostningslav løsning.

Hvad er fordelene ved et gipsloft?

Et loft af gips er først og fremmest en billig løsning. Det koster ikke alverden i materialer, og det er relativt nemt at sætte op. Giver du det en omgang spartling og maling, når gipspladerne er sat op, får du en jævn flade, der minder meget om et pudset loft. Det er en nem og billig løsning, som er særdeles praktisk og ser godt ud i ethvert hjem.

Hvad koster et gipsloft?

Da der sjældent er to projekter med gipslofter, der er helt ens, så er det heller ikke to priser, der er helt ens. Prisen på et gipsloft variere meget fra projekt til projekt. For at få en mere konkret pris på netop dit projekt, så anbefaler vi, at du kontakter os.

Kontakt os for mere information

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at få et uforpligtende tilbud på dit nye gips loft, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 44 12 11 11 eller send os en e-mail på 5stjernet@toemrermester.com.