Nye døre og vinduer i Søborg, Lyngby, Gladsaxe og omegn

Vi hjælper blandt andet vores kunder med udskiftning af døre og vinduer, og vil du gerne have monteret nye vinduer nær Søborg, Lyngby eller Gladsaxe, står vi klar! Vi kører ud til kunder i hele Storkøbenhavn.

Montering og udskiftning af døre og vinduer 

Lad os skifte dine gamle døre og vinduer ud med nye – det betaler sig. Bor du i et ældre hus med utætte døre eller vinduer? Så lad os montere nye og energirigtige modeller. Hos 5 Stjernet Tømrermester ApS udfører vi alle former tømrer- og snedkerarbejde.

Få en pris på udskiftning af døre og vinduer

Vi forstår, at pris kan være en afgørende faktor, når du overvejer udskiftning af døre og vinduer. Derfor har vi hos 5 Stjernet Tømrermester ApS gjort det nemt for dig at få en prisoverslag med det samme. Brug vores bekvemme formular øverst på siden, hvor du blot skal angive nogle grundlæggende oplysninger om dine behov, så vender vi hurtigt tilbage til dig med en skræddersyet pris på udskiftning af døre og vinduer i dit hjem.

Det er dyrt at fyre for fuglene

Det kan være en dyr forretning at bo i et hus, der har utætte døre eller vinduer. Det er ikke sikkert, at du mærker, at det trækker ind. For varmeforbruget kompenserer i mange tilfælde for den varme, der siver ud. Men det koster dig dyrt på varmeregningen at fyre for fuglene.

Oplev fordelene ved energirigtige ruder

Når man investerer i energirigtige ruder og dørpartier, kan det ikke kun ses på varmeregningen. Det bidrager samtidigt til et sundere indeklima. Hos 5 Stjernet Tømrermester ApS er vi eksperter i grønt og bæredygtig byggeri, og vi sætter en ære i at imødekomme kunders ønske om at mindske deres negative fodaftryk på kloden. 

Smukke trævinduer kræver en kærlig hånd

Vi vejleder også jer, som har valgt trævinduer til jeres bolig. Trævinduer kan være et populært valg af mange årsager. Blandt andet har vinduerne jo et skønt autentisk og naturtro udtryk, der tiltrækker mange boligejere. Gode trævinduer kan holde i mange årtier, hvis de plejes korrekt og vedligeholdes regelmæssigt. I kan forlænge jeres vinduers levetid ved at huske at behandle træværket og forny malingen, når det trænger. 

Træ- og aluvinduer til jer, der ønsker mindre vedligeholdelse

Hvis I ikke har i sinde at bruge for mange kræfter på vedligeholdelsen af jeres trævinduer, så vil 5 Stjernet Tømrermester anbefale træ- og aluvinduer. De er udvendigt beklædt med aluminium, så de kan holde til det skandinaviske vejr. De behøver blot at blive vasket et par gange årligt, hvilket nemt kan gøres i sammenhæng med en vinduespudsning.  

Vi samarbejder med de bedste inden for branchen

Hos 5 Stjernet Tømrermester ApS er det vigtigt for os, at vi samarbejder med dygtige virksomheder, der kan bringe den højeste kvalitetssikring til vores produktportefølje. Derfor arbejder vi med Swedoor, der, som en af verdens største leverandører af døre, har fabrikker i såvel Europa og Nordamerika, hvor de producerer og distribuerer døre i alle afskygninger. 

Hos Outrup Vinduer & Døre er det afgørende, at æstetik og funktion går op i en højere enhed. Designet er gennemtænkt og gennemarbejdet til mindste detalje. Outrup henvender sig til alle dem, der stiller høje krav til kvalitet og finish. Vores produkter er lavet af de bedste materialer og konstrueret på en måde, der beskytter optimalt mod slitage, ælde og energitab.

Alle vores produkter er desuden produceret i Danmark netop for at sikre den høje kvalitet gennem effektiv processtyring og kompetent arbejdskraft. Med vinduer og døre fra Outrup får du kort sagt ’udsigt til mere’.

Et godt tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Vi laver altid gerne et godt tilbud til dig. Vi hjælper kunder i både Gentofte, Gladsaxe og Lyngby, men arbejder gerne over hele Storkøbenhavn. Du kan ringe til os på telefon 44 12 11 11 eller skrive til os på 5stjernet@toemrermester.com.
Vi kan også hjælpe, hvis du skal have nyt tag eller træterrasse