Træterrasse til din bolig i Storkøbenhavn

Ny træterrasse i Lyngby, Søborg, Gladsaxe og omegn

Lad os få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse. Hvad enten du drømmer om en åben træterrasse, en træterrasse med glas eller overdækket terrasse til sommerhuset eller hjemmet, får vi hos 5 Stjernet Tømrermester ApS din drøm til at blive til virkelighed. Vi elsker at bygge, men vi elsker endnu mere at gøre vores kunder glade for de resultater, som vi sammen skaber.

Vil du gerne have bygget en træterrasse nær Lyngby, Søborg, Gladsaxe eller Gentofte? Vi kører i hele Storkøbenhavn, og vi hører også gerne fra dig.

Sådan vælger du den rigtige træterrasse

Hos 5 Stjernet Tømrermester ApS finder du altid et hold af glade og fagligt kompetente håndværkere, der står klar til at vejlede dig igennem dine behov, ønsker og udfordringer. En træterrasse er det perfekte opholdssted, når sommeraftenerne endelig står for døren, og du har måske allerede ønsker til, hvordan det endelige resultat skal se ud?

Her vil vi give dig tips til, hvordan du bedre kan blive klar over dine ønsker og behov baseret på vores erfaringer fra Storkøbenhavn:

 • Overvej størrelse og beliggenhed
  Start med at overveje, hvor din nye træterrasse skal være. Her kan du spørge dig selv, om du fx ønsker, at den lægger i forlængelse af dit hus eller i kanten af haven, skal den hæves over jorden, og hvor meget plads må den optage?
   
 • Materiale, farve og vedligeholdelse
  Overvej hvilken trætype, der bedst matcher dit hjem og din personlige stil. Her kan du også tænke på, hvilket oliefinish du ønsker at give din terrasse – mørkt, lys eller måske endda rødligt? Overvej samtidig, hvor meget vedligeholdelse du er klar til at påtage dig. Det er relevant for den trætype, der vil matche dine behov og ønsker bedst.
   
 • Design
  Vi har erfaring med at lægge brædder efter forskellige designs og udtryk, så når det kommer til udformningen af terrasser eller reposer, skal du ikke være bange for at tænke kreativt. En kreativ udformning kan være med til at bringe et mere luksuriøst udtryk til hele din bolig i form af fx sildeben. Vi kommer gerne med inspirationseksempler.

  Hos 5 Stjernet Tømrermester ApS er du med vores solide netværk af leverandører garanteret et bredt udvalg af populære trætyper, der matcher både din økonomi og æstetik. Det gælder alt fra det bæredygtige termowood til hårdttræ, der er en ideel træsort til det danske klima, og så tilbyder vi også vedligeholdelsesfrie kompositterrasser. Vi elsker en god udfordring, så du må endelig ikke tøve med at rette henvendelse til os, så vi sammen kan få skabt en træterrasse, der inviterer til samvær og kvalitetstid året rundt.

Skab ekstraordinære uderum med en forhøjet terrasse i træ

Hos 5 Stjernet Tømrermester specialiserer vi os i skræddersyede forhøjede terrasser i træ, der forvandler enhver have til et charmerende samlingspunkt for familie og venner. Vores erfaring og ekspertise sikrer, at hver terrasse ikke blot er bygget til at imponere, men også til at holde.

En forhøjet terrasse giver dig fordelene ved en forbedret udsigt, bedre udnyttelse af kuperede landskaber og en klar adskillelse mellem have og boligområder. Ved at vælge en terrasse i træ får du et tidløst design, der naturligt integrerer med din haves øvrige elementer. Træ er kendt for sin styrke, holdbarhed og naturlige skønhed, hvilket gør det til et ideelt valg for ethvert uderum.

Sådan giver vi dig et tilbud på din træterrasse

Der er mange individuelle forhold, der spiller ind, når vi skal have lagt en pris for din træterrasse. Det afhænger af alt fra størrelse til placering og trætype, om der skal gelænder og trapper til, og om det kræver ekstraudstyr fra vores side såsom stilladser. Vi starter altid med at gå i dialog med dig om dine ønsker og begrænsninger, så vi sammen kan finde den bedste terrasseløsning til dig.

Kontakt os i dag på tlf: 44 12 11 11 eller mail 5stjernet@toemrermester.com og modtag et ganske gratis og uforpligtende tilbud på din nye træterrasse.

Vi kan også hjælpe med udskiftning og montering af nye døre og vinduer eller nyt tag