Om os

VI TAGER ANSVAR

Som virksomhed rådgiver vi ofte om bæredygtigt byggeri, og er bevidste om, at vi også selv kan forbedre os til fordel for miljøet og samfundet. Vi optimerer derfor løbende vores egne arbejdsprocesser for at nedsætte vores CO2 fodaftryk. Vi planlægger vores projekter nøje, for at minimere vores kørsel efter materialer, og samarbejder med partnere og leverandører som også har bæredygtighed i fokus.

Vi er derfor blevet udvalgt som håndværkspartner for BetterHome i 2019. BetterHome er en sammenslutning af Danfoss, Grundfos og ROCKWOOL, som gør det nemmere at bygge sunde og energioptimerede boliger. I samarbejde med BetterHome sikrer vi at både private boligejere, boligforeninger og ejendomme nedsætter deres energiforbrug og får et optimalt indeklima som er afgørende for vores livskvalitet.  Vi tilbyder også klimasikring af huse og bygninger, hvilket beskytter mod ekstreme skybrud og opsamler og bortleder de større mængder regnvand, vi oplever som følge af klimaforandringerne.

Udover miljøet har vi omtanke for vores medmennesker i Søborg og omegn hvor vi færdes. Vi ser det som en naturlig del af vores forretning af løfte sociale opgaver i vores lokalsamfund. Derfor rækker vi en hånd ud til socialt udsatte mennesker. Vi opretter løbende praktikpladser i samarbejde med jobcentre for at hjælpe udsatte ind på arbejdsmarkedet og i stand til at klare sig selv bedre.

Endelig passer vi på hinanden i 5stjernet og lægger stor vægt på et trygt og sikkert arbejdsmiljø med plads til personlig og faglig udvikling, samt en god balance mellem arbejdsliv og fritid.

Nicolaj Tobias
Nicolaj Tobias
Tømrer- Snedkeruddannet
Har 10 års erfaring
Har gennemført kurser inden for faget
Erfaring som byggeleder
Nils Tobias
Nils Tobias
Tømreruddannet
Har 20 års erfaring
Har haft eget tømrervirksomhed i 10 år