Nye døre og vinduer i Søborg, Lyngby, Gladsaxe og omegn

Vi hjælper blandt andet vores kunder med udskiftning af døre og vinduer, og vil du gerne have monteret nye vinduer nær Søborg, Lyngby eller Gladsaxe, står vi klar! Vi kører ud til kunder i hele Storkøbenhavn.

 

Udskiftning af døre og vinduer 

Lad os skifte dine gamle døre og vinduer ud med nye – det betaler sig. Bor du i et ældre hus med utætte døre eller vinduer? Så lad os montere nye og energirigtige modeller. Hos 5 Stjernet Tømrermester ApS udfører vi alle former tømrer- og snedkerarbejde.

Det er dyrt at fyre for fuglene

Det kan være en dyr forretning at bo i et hus, der har utætte døre eller vinduer. Det er ikke sikkert, at du mærker, at det trækker ind. For varmeforbruget kompenserer i mange tilfælde for den varme, der siver ud. Men det koster dig dyrt på varmeregningen at fyre for fuglene.

 

Oplev fordelene ved energirigtige ruder

Når man investerer i energirigtige ruder og dørpartier, kan det ikke kun ses på varmeregningen. Det bidrager samtidigt til et sundere indeklima. Hos 5 Stjernet Tømrermester er vi eksperter i grønt og bæredygtig byggeri, og vi sætter en ære i at imødekomme kunders ønske om at mindske deres negative fodaftryk på kloden. 

Smukke trævinduer kræver en kærlig hånd

Vi vejleder også jer, som har valgt trævinduer til jeres bolig. Trævinduer kan være et populære valg af mange årsager, men blandt andet har vinduerne jo et skønt autentisk og naturtro udtryk, der tiltrækker mange boligejere. Gode trævinduer kan holde i mange årtier, hvis de plejes korrekt og vedligeholdes regelmæssigt. I kan forlænge jeres vinduers levetid ved at huske at behandle træværket og forny malingen, når det trænger. 

Træ- og aluvinduer til jer, der ønsker mindre vedligeholdelse

Hvis I ikke har i sinde at bruge for mange kræfter på vedligeholdelsen af jeres trævinduer, så vil 5 Stjernet Tømrermester anbefale træ- og aluvinduer. De er udvendigt beklædt med aluminium, så de kan holde til det skandinaviske vejr. De behøver blot at blive vasket et par gange årligt, hvilket nemt kan gøres i sammenhæng med en vinduespudsning.  

 

Vi samarbejder med de bedste inden for branchen

Hos 5 Stjernet Tømrermester er det vigtigt for os, at vi samarbejder med dygtige virksomheder, der kan bringe den højeste kvalitetssikring til vores produktportefølje. Derfor arbejder vi med Swedoor, der, som en af verdens største leverandører af døre, har fabrikker i såvel Europa og Nordamerika, hvor de producerer og distribuerer døre i alle afskygninger. 

Et godt tilbud på døre og vinduer

Vi laver altid gerne et godt tilbud til dig. Vi hjælper kunder i både Gentofte, Gladsaxe og Lyngby, men arbejder gerne over hele Storkøbenhavn. Du kan ringe til os på telefon 26 21 31 33 eller skrive til os på 5stjernet@toemrermester.com.
Vi kan også hjælpe, hvis du skal have nyt tag eller træterrasse