Nyt tag på boliger i Storkøbenhavn

Din lokale tagekspert – din garanti for et godt håndværk. Trænger dit hjem til nyt tag eller blot en renovering af taget? Hos 5 Stjernet Tømrermester ApS er et af vores ekspertområder nyt tag eller renovering af tag. Trænger taget på din bolig til en kærlig hånd, er du derfor kommet det helt rigtige sted. Det gælder både, hvis du gerne vil have lagt et nyt tag eller have foretaget en tagrenovering. Vi udfører tømrerarbejde og lægger tag i hele Storkøbenhavn og hjælper dagligt kunder nær Søborg, Lyngby og Gladsaxe med tagarbejde. 

Nyt tag eller renovering af tag?

Det vil altid være en vurderingssag, om det er nødvendigt at lave helt nyt tag, eller om du kan forlænge dets levetid i tilstrækkelig tid med en tagrenovering. Er du i tvivl, kan du med fordel lade os vurdere situationen. Vi er vant til at bese tag og har erfaring med alle former for tagsten og tagmateriale.

Ståltag: En holdbar og økonomisk tagløsning

Når danske boligejere gør sig overvejelser om, hvilken type af tag de skal vælge, er der mange, der af gode grunde vælger et ståltag. Sammenlignet med andre tagløsninger er det en relativt billig løsning, hvilket selvfølgelig er tiltrækkende for de fleste. Det har dog også en lang række andre styrker. Ståltag har en forventet levetid på 50-80 år, et lavt vedligeholdelseskrav og kan ofte lægges direkte ovenpå det gamle tag. Producenterne stiller derfor også ofte en garanti på helt op til 40 år. 

Eternittag: En klassisk løsning med flere tagformer

Et eternittag finder du ofte på ældre og klassiske ejendomme, og de genkendes på formen og den måde, pladerne er oplagt på. Prisen varierer alt efter, hvilken type eternittag du vælger. Hos 5 Stjernet Tømrermester ApS vejleder vi jer i, hvilken tagform der ville passe jeres bolig bedst. Ofte ser man eksempelvis bølgeeternit på nyere rækkehuse, fordi man har søgt at give boligerne et klassisk arkitektonisk særpræg. De har normalt en totalgaranti på 15 år. 

Tagpaptag: En fleksibel løsning til utraditionelle tagkonstruktioner

Du kender nok tagpaptaget ved dets flade udtryk. Tagpap er yderst velegnet til utraditionelle tagkonstruktioner, fordi det – modsat de andre løsninger – er bøjeligt og fleksibelt. Det kan derfor forme sig efter taget. Tagpap er ikke nødvendigvis den billigste løsning, men dens fleksibilitet er også helt særegen for den. Den generelle produktgaranti er på omkring de 15 år.

Tegltag: Karakteristiske tagsten med lang levetid

Tegltaget er kendetegnet ved at have markedets længste levetid: mellem 60 og 100 år. De fås i to forskellige tagsten, som begge er navngivet efter deres form. Her er der tale om vingetagsten, der overlapper nabostenen, og falstagstenen, der gør, at tagstenene slutter meget tæt. Begge tag får nu om dage et underlag for maksimal tæthed, og de fås også i flere forskellige farver og overflader. 

Giv os et kald i dag

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 44 12 11 11 eller sende en e-mail til 5stjernet@toemrermester.com. Vi hjælper også med udskiftning og montering af nye døre og vinduer og træterrasse.